Over Aldehoeve

In een karakteristieke Friese stelpboerderij uit 1860, op loopafstand van het gezellige centrum van Workum, vindt u Aldehoeve-logies. De boerderij ligt in een rustige woonbuurt, op een groot, parkachtig perceel, op slechts 5 minuten lopen van het oude stadshart van Workum met terrasjes en diverse restaurants en op 7 autominuten van het IJsselmeer. Een wandeling door het oude centrum met zijn historische pandjes, leuke winkeltjes en unieke Jopie Huisman museum, is een attractie op zich.

Maar ook de natuur rondom het elfsteden-stadje Workum is zeker de moeite waard. Er zijn volop watersportmogelijkheden, u kunt lekker fietsen of wandelen langs de Friese IJsselmeerkust, of ga erop uit om de kleine dorpjes in de omgeving te verkennen.

In de boerderij zijn drie ruime appartementen gerealiseerd. Er zijn twee appartementen met ieder twee slaapkamers met een dubbel bed, keuken en badkamer voor maximaal vier personen. Er is een derde appartement met een grote living en open keuken, drie 2-persoons slaapkamers, twee badkamers en een groot terras.

De appartementen zijn modern en comfortabel ingericht, met landelijke accenten. De appartementen zijn voorzien van een flatscreen tv, gratis wifi, volledig ingerichte keuken, bad en/of douche en eigen zitje buiten. Parkeren kan op eigen terrein.

Aldehoeve-logies is de locatie om met familie of vrienden een paar dagen te relaxen en te genieten van al het moois dat Súdwest-Fryslân te bieden heeft. Graag tot ziens, oftewel oant sjen in Workum!